LOLA

Lola_3oo33

Lola 1988-ban született Hatvanban. Mindössze 5 éves volt, mikor életében először színpadon állt. Életének egyik legmeghatározóbb pillanata az 1998-as atlétikai európa bajnokság volt, ahol 10 évesen egyedül énekelte el a Magyar Himnuszt a Népstadionban, 65000 néző előtt. Itt döntötte el, hogy énekesnő lesz. Gyerekként környező országok ifjúsági fesztiváljain lépett fel, és nem volt 12 éves mikor Szlovákiában Magyarországot képviselhette a Magyar Rádió Zenekarával, Bolba Lajos vezetésével. A sok munka meghozta gyümölcsét, gyermekkori álmából felnőttként valóság lett, mindössze 17 évesen jelentette meg első stúdióalbumát, mely rövid időn belül aranylemez lett. Több egymást követő évben az év énekesnőjének választották.
A Hallja meg a világ című dalával egy ország ismerte meg, több eurovíziós Dalversenyen is szerepelt, klipeket forgatott, és még 2 stúdióalbumot készített. Szerepelt a Barátok Közt-ben és minden jelentős zenei díjat bezsebelt. Önálló nagykoncertet adott a Petőfi Csarnokban, és az utóbbi tíz évben dalaival bejárta az egész országot.
Idén ünnepli pályafutásának 10. évfordulóját, melynek alkalmából saját zenekart alapított. Füstös Bálint (The Biebers), Czoller Bence és Horváth Barnabás Botond (The hated tomorrow) csatlakozásával pedig egy új időszak kezdődött el Lola számára. Leforgatta legújabb videóklipjét a Méz a kés hegyén című dalához, melyet Szabó Zé és Molnár Tamás jegyez.

Rendelhető műsorok:30 perces fél-playback műsor 

70 perces élő koncert 

Műsorvezetés 60 – 240 perc