Mahó Andrea

Maho_Andrea_1

Mahó Andrea (eMeRTon és Artisjus díjas, prémium kategóriás színésznő, énekesnő) nem kisebb neveket varázsolt már el: Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzőket, Rhoda Scott világhírű  orgonaművésznőt… .

Azóta is töretlen sikerrel emelkedett  az   ismert és elismert színésznők/énekesnők közé. Hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújt rajongóinak. Pályafutása során olyan sikermusicalek főszerepeiben láthatta már a közönség mint Rómeó és Júlia, Chicago, Volt egyszer egy csapat, Mária Főhadnagy, Miss Saigon, Szépség és a Szörnyeteg….A szakközépiskola elvégzése után szinkronszínész képzőbe jelentkezett, majd énekelni tanult Bojtor Katalinnál, és beiratkozott Gór Nagy Mária színitanodájába. Később a Győri Nemzeti Színházhoz szerződött, ahol az első énekes szerepét kapta meg a Nyomorultakban (Cosette). A következő évben már az Operettszínház is felfigyelt különleges tehetségére, és eljátszhatta  a West Side Story Máriáját. Egy operettben is kapott lehetőséget hogy megmutathassa hogy nem csak musicalekben állja meg a helyét, a Mosoly országa című darabban játszott. Ezután következett a nagy áttörés, a hangos siker: a MADÁCH SZÍNHÁZ-ban, Szirtes Tamás igazgató úr  fantasztikus rendezésében,  Andrew Lloyd Webber csodálatos darabjának” Az Operaház Fantomjának” női főszerepe, Christine, melynek bemutatója után a világhírű zeneszerző kiemelten gratulált a művésznőnek és igazi rajongójává vált.

2007-ben  önálló albuma,” Más lesz a Holnap” címmel lát napvilágot, 2008-ban „ Jó reggelt napfény „ cd kerül a boltokba. A harmadik lemeze 2012-ben jelent meg „Mit tehetnék érted” Bródy János legendás életművéből 12 olyan dalt válogatottak,aminek  nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Mindhárom lemeze nagy siker volt és külön üzenet a rajongóknak. Angyali hangja ,különleges és kivételes előadása harmonikusan illeszkedik egyéniségéhez.

A gyerekekhez különös kapcsolat fűzi, úgy a magánéletben ,mint a színpadon. Mary Poppins főszerepét több mint 2 éve alakítja hatalmas sikerrel a Madách színház színpadán és ősztől újabb híres nevelőnőt alakít a Muzsika hangja című musicalben a Pesti Magyar Színházban. Természetesen szintén az övé a női főszerep.

Rendelhető műsorok:30 – 45 – 60 perces fél-playback műsor

60 – 90 perces élő koncert

Műsorváltozatok: Varázslat, Cserháti emlék est, musical, musical – operett, opera, vegyes műsor

30 – 60 perces gyermekműsor – Disney dalok