Szulák Andrea

Rendelhető műsorok:
25 – 40 perces fél-playback műsor
45-50 perces fél-playback műsor Muri Enikővel
45 perces fél-playback műsor  –  Dizőz
40 – 50 perces kis élő műsor zongorakísérettel  –  Kedvenc dolgaim
60 – 75 perces élő koncert a Balázs Elemér Grouppal
90 perces élő koncert a Studio 11 zenekarral – Dallam és Szenvedély
90 – 100 perces élő koncert szimfonikus zenekari kísérettel
Műsorvezetés 60 – 240 perc 

A 80-as években külföldön dolgozott tánczenészként. Miután visszaköltözött Magyarországra, rangosabb hazai lokálokban és bárokban lépett fel. 1990-ben az új Neoton énekesnője lett a Neoton Família szakadása után. 1992 és 1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott. 1993-ban ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon az Árva reggel című számával, de az elődöntőben sajnos nem jutott tovább. 1994-ben az év énekesnője lett. 1998-ban kezdte meg a tévés karrierjét a TV2-nél a Ki vagyok én? című műsorával. A kétezres évek elején több országos televízióban is saját műsort kapott, majd 2007. április 26-án életet adott lányának, Rozinának.

Műsorváltozatok:

Szulak_Andrea_800x“Kedvenc dolgaim”

Szulák Andrea zenés estje azokból a magyar slágerekből, amelyek a legtöbb örömet ajándékozták neki az eltelt közel 30 évben. Nem csak pop dallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort egy kiváló zongora művész, Bolba Tamás kíséretével. Ezt az ajándék csomagot adnánk át most a közönségnek szeretettel. Örömteli Bontogatást!!!

“A Dizőz”

Szulák Andrea önálló estje, amely nagy sikerrel futott közel 8 évig a budapesti Komédium Színházban. Sajátságos összeállítás sok humorral ötvözve, amely a művésznő életének azon szakaszából való “amikor rendes, havibéres szórakoztatóipari szakmunkásként kereste a kenyerét a hazai, és a nemzetközi éjszakában”.

“Szeretni bolondulásig”

Szulák Andrea azonos című jazz-lemezéből készült est öt kiváló jazz-zenésszel kiegészülve, mint ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Balázs Elemér, Zana Zoltán, Lakatos Pecek Krisztián és Fenyvesi Márton. A 2012 tavaszán megjelent album – amelyen az 50-es, 60-as évek nagy magyar slágerei hangzanak fel jazz köntösben – immáron aranylemez, és nagy népszerűségnek örvend a produkció mind a klub-szférában, mind a koncert termekben, de fesztiválokon is egyaránt.

“Dallam és szenvedély”

Szulák Andrea a Művészetek Palotája Nemzeti Hangversenytermében tartott nagysikerű koncertjének utazó változata a Stúdió 11 Ensemble kíséretével főként magyar örökzöld slágerekből álló repertoárral, amelyet koncerttermekbe, színházakba ajánlunk.