Mysteri Gang

tasko kocnert szervezes rendezveny elerhetoseg mystery gang

A gyerekkori álomból elindult rockabilly trió az elmúlt 15 év alatt semmit sem veszített kezdeti, vagány, „rossz fiús” vadságából. Mindemellett zeneileg kinyíltak, több földrészen nemzetközi elismertséget szereztek. Ma már az európai szakmai kör a rockabilly egyik legjelentősebb helytartójaként tekint a Mystery Gang-re.

Megalakulásuk óta itthon és külföldön több mint 2000 koncertet adtak, köztük olyan jelentőseket is, mint például 2009-ben a Művészetek Palotája színpadán bemutatott Privát Buddy Holly Story, amelyet 2011-ben és 2013-ban ugyanott két további koncertjük követett. Az egyik legkülönlegesebb (hátborzongató) fellépésükre szerencséjükre itthon, 2006-ban, a Budapest Kongresszusi Központban került sor: Bill Haley eredeti, “Üstökösök”-nek nevezett együttesével, a Bill Haley’s Original Comets tagjaival adtak közös koncertet.

Zenei életútjuk alkotói csúcsaihoz érve, a külföldi albumok után a világpiacon meghatározó Universal Music kiadásában, vadonatúj és immáron magyarul felcsendülő, slágerekkel teletűzdelt olyan színes rockabilly albumot készítettek, amely az érzelmek és irányzatok teljes palettáját öleli fel. Az Egri Péter, Passzinger Zoltán (Singer) és Tamási László típusú elementáris egyéniségeknek nem kenyere az egysíkúság. A Mystery Gang új lemeze minden ízében világszínvonalon és mai zenei nyelven szólva képviseli a manapság aranykorát élő, az ’50-es és ’60-as évek világát megjelenítő vintage pop-ot.

Rendelhető műsorok:

90 perces élő koncert